גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מרק ירקות |
6 מנות/יחידות, 328 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
המתכון באדיבות מעין צדוק
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 258 | 79 |
| חלבונים (גרם) | 7.47 | 2.28 |
| פחמימות (גרם) | 49 | 15 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 9.38 | 2.86 |
| שומנים (גרם) | 4.6 | 1.4 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.72 | 0.22 |
| נתרן (מ"ג) | 607.03 | 185.07 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 10.37 | 3.16 |
| מים (גרם) | 261.17 | 79.63 |
| ליקופן (מ"ג) | 0.87 | 0.27 |
| ויטמין A (מק"ג) | 805.75 | 245.66 |
| ויטמין B (מ"ג) | 4.63 | 1.41 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.22 | 0.07 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.11 | 0.03 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 2.63 | 0.8 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 1.06 | 0.32 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.57 | 0.17 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 40.08 | 12.22 |
| ויטמין C (מ"ג) | 77.68 | 23.68 |
| ויטמין E (מ"ג) | 1.75 | 0.53 |
| ויטמין K (מק"ג) | 17.03 | 5.19 |
| סידן (מ"ג) | 62.73 | 19.12 |
| ברזל (מ"ג) | 1.8 | 0.55 |
| מגנזיום (מ"ג) | 61.89 | 18.87 |
| זרחן (מ"ג) | 124.2 | 37.87 |
| אבץ (מ"ג) | 0.86 | 0.26 |
| אשלגן (מ"ג) | 786.11 | 239.67 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.29 | 0.09 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.05 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.24 | 0.07 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.02 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם