דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (כ- 15 פרוסות לחם)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם על אדים
לחם ביתי אפוי עם אדים
  • 1 להעביר את כל המצרכים לקערה וללוש לבצק רך במשך כ- 10 דקות. אם הבצק רך מאוד להוסיף מעט קמח.
  • 2 לתת לבצק לתפוח עד שיכפיל את עצמו (כשעה וחצי), ללוש שוב כ- 5 דקות ושוב להתפיח כחצי שעה.
  • 3 לחלק את הבצק לשניים, לעצב צורה של לחם או צורה של פיתה עגולה ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית.
  • 4 לסמן חריצים, לפזר מעל קמח (כף) ולהתפיח שוב כרבע שעה.
  • 5 בינתיים לחמם תנור לחום של 180 מעלות, להניח קערית עם כ- 2 כוסות מים רותחים בפינת התנור ולאפות את הלחם כ- 35 דקות, עד שמשחים.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמני ההתפחה עשויים להשתנות ממטבח למטבח בעקבות תנאי הטמפרטורות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 2.3% 12.3% 85.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב