דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 191 גרם למנה\יחידה (כ- 15 פחזניות כשרות לפסח)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פחזניות לפסח במילוי גלידה
פחזניות לפסח - גם פסח יכול להיות מושחת
  • 1 להרתיח את המים עם הסוכר, המחמאה ותמצית הוניל.
  • 2 להנמיך את הלהבה, להוסיף את קמח המצות וקמח תפוחי האדמה, לערבב חזק ולהוריד מהאש.
  • 3 לקרר מעט ולהוסיף את הביצים בהדרגה (אחרי כל ביצה לערבב היטב).
  • 4 להעביר את כל העיסה לשקית זילוף ולזלף על תבנית משומנת בצורות
  • שבלול.
  • 5 לאפות את הפחזניות בחום של כ- 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה.
  • 6 להשאיר בתנור סגור עד להתקררות, אחרת הן תיפולנה. סמוך להגשה לחצות
  • את הפחזניות, למלא בגלידה ולקשט ברוטב שוקולד.
  • 7 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא בגלידה בכל טעם שאוהבים וגם להוסיף יותר/פחות סירופ שוקולד לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26% 12.9% 61.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב