דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דפי אורז ממולאים בטופו וירקות
מעדן דפי אורז ממולאים לטבעוניים
  • 1 מסדרים את רצועות הטופו על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום, ואופים בתנור או בטוסטר אובן בחום של כ- 200 מעלות למשך כ- 15 דקות.
  • 2 מכינים את אטריות האורז הדקות על פי הוראות היצרן ומסננים מעודפי נוזלים.
  • 3 ניתן לאדות את רצועות הגזר על רשת אידוי ואפשר גם להשתמש בגזר טרי.
  • 4 מסדרים על משטח העבודה את כל החומרים - רצועות הטופו האפויות, רצועות הגזר, רצועות המלפפון, רצועות האבוקדו, אטריות האורז המוכנות ודפי האורז. כמו כן, מכינים צלחת קעורה (או קערה שטוחה) עם מים חמימים. פורסים מגבת נקייה על משטח העבודה.
  • 5 עובדים על כל רול בנפרד באופן הבא - מרטיבים דף אורז במים החמימים במשך מספר שניות ומניחים על המגבת. מסדרים במרכז דף האורז את המילוי - מעט אטריות אורז, מעל את שאר מרכיבי המילוי (לא חייבים למלא כל רול בכל המרכיבים), ולפני שסוגרים סוחטים מעט מיץ לימון מעל המילוי.
  • 6 מקפלים את דף האורז - קודם החלק התחתון של דף האורז (הקרוב אלינו) כלפי מעלה באופן שיכסה היטב את המילוי, אחר כך את הצדדים, ובסוף מגלגלים את הדף עד שמתקבל רול סגור, מהודק ומעט שקוף.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד רוטב סויה או טריאקי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 9.7% 14% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב