דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שטפו היטב את האפונה והניחו בצד.
  • 2 טגנו את הבצל בעזרת כף השמן. לאחר שהופך לשקוף הוסיפו את המים והאפונה.
  • 3 קצצו את הכוסברה והסלרי דק והוסיפו פנימה.
  • 4 תבלו בכורכום ופלפל שחור.
  • 5 לאחר רתיחה הוסיפו את אבקת מרק העוף והמלח.
  • 6 העבירו הכל למטחנה. לאחר מכן בשלו עוד כעשר דקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.1% 10.5% 15.5% 56.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב