מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 219 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)
- קישואים - 6 יחידות גדולות - סה"כ (1.74 ק"ג)
- בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
- שום - 4 שיניים
- שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- שמיר - 1/2 כוס-קצוץ - סה"כ (28 גרם)
- מלח - כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה ראשונה נהדרת של ממרח קישואים
- 1 לטגן בשמן את הבצל והשום.
- 2 להוסיף את הקישואים ולהמשיך לערבב מדי פעם.
- 3 להוסיף את התבלינים, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 25 דקות, עד שהקישואים מתרככים למרקם הרצוי.
- 4 אפשר לתבל עוד במידת הצורך ולפי הטעם.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.9% |
20.2% |
10.8% |
54.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב