דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 371 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מפרום טבעוני
מפרום טבעוני ביתי מושלם
  • 1 מכינים את בלילת החומוס: מערבבים היטב יחד בקערה קטנה את כל מרכיבי הבלילה.
  • 2 מכינים את קציצות הטופו: טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי קציצות הטופו עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 פורסים בעזרת סכין חדה וטובה את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (כל שתי פרוסות צריכות להיות מחוברות אחת לשנייה).
  • 4 ממלאים בין כל 2 פרוסות של תפוחי אדמה ככפית מתערובת הקציצות.
  • 5 טובלים בבלילת החומוס ודואגים שתישאר הרבה בלילה ולא תנזל בחזרה לקערה. אם נוזל אז לעזור באמצעות כפית ומיד להכניס לטיגון. על הצד השני אפשר לשים בלילה כאשר המפרום כבר בתוך המחבת.
  • 6 מטגנים בשמן הקוקוס משני הצדדים עד להזהבה.
  • 7 מניחים בצד על נייר סופג.
  • 8 מכינים את הרוטב: מכניסים לתוך הסיר את רסק העגבניות, המים והתבלינים, ומערבבים יחד.
  • 9 מסדרים בתוך הסיר את הבטטה מחשי (המפרום) המטוגנים.
  • 10 מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 11 מבשלים עד לריכוך ומוסיפים מים לפי הצורך.
  • 12 מכניסים לתנור בחום 100 מעלות לכמה שיותר זמן.
  • 13 הרי לכם מפרום טבעוני טעים ביותר - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 17.9% 17.9% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב