מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 382 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים צמחונית נהדרת
- הכנת הבורגול:
- 1 מטגנים 3 דקות את הבורגול בשמן, מוסיפים את המים ומביאים לידי רתיחה.
- 2 מוסיפים את התבלינים, מנמיכים ומבשלים במשך כ- 12 דקות כמו אורז.
- 3 מורידים מהאש, בעודו חם דוחסים אותו בחישוק או בכוס והופכים על כלי הגשה נאה.
- הכנת הירקות המאודים:
- 1 מטגנים בשמן את הבצל והגזר.
- 2 מוסיפים את הכרוב ושאר התבלינים (חוץ מכף הפטרוזיליה).
- 3 מאדים את הירקות עד שמתרככים במרקם הרצוי במשך כ- 20 דקות.
- 4 מוסיפים עוד כף פטרוזיליה קצוצה.
- 5 מערבבים ומורידים מהאש
- 6 מגישים לצד הבורגול.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
את הירקות המאודים ניתן להגיש גם לצד אורז.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואידוי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.7% |
8.2% |
11.1% |
64% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב