מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 192 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פרוסות קישואים על מחבת פסים
- 1 לחמם את השמן במחבת פסים.
- 2 לסדר את פרוסות הקישוא ורצועות הבצל במחבת ולטגן מעט.
- 3 לפזר מלח לפי הטעם, לקרר ולסדר על כלי הגשה.
- 4 לערבב את את כל מצרכי הרוטב, לשפוך על הקישואים ולהניח בצד כרבע שעה לספיגת הטעמים.
- 5 לשמור בקירור עד ההגשה.
- 6 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.8% |
30.6% |
8.4% |
49.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב