דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פרוסות קישואים על מחבת פסים

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 192 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן במחבת פסים.
  • 2 לסדר את פרוסות הקישוא ורצועות הבצל במחבת ולטגן מעט.
  • 3 לפזר מלח לפי הטעם, לקרר ולסדר על כלי הגשה.
  • 4 לערבב את את כל מצרכי הרוטב, לשפוך על הקישואים ולהניח בצד כרבע שעה לספיגת הטעמים.
  • 5 לשמור בקירור עד ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)10454
חלבונים (גרם)1.83 0.95
פחמימות (גרם)116
מתוכן סוכרים (גרם)6.53 3.41
שומנים (גרם)6.69 3.49
מתוכם שומן רווי (גרם)0.51 0.27
נתרן (מ"ג)284.42148.48
סיבים תזונתיים (גרם)2.58 1.35
מים (גרם)166.3986.86
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)29.4315.36
ויטמין B (מ"ג)1.490.78
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.90.47
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)38.5720.14
ויטמין C (מ"ג)13.717.15
ויטמין E (מ"ג)0.250.13
ויטמין K (מק"ג)51.3826.82
סידן (מ"ג)53.2427.79
ברזל (מ"ג)0.830.43
מגנזיום (מ"ג)42.0321.94
זרחן (מ"ג)71.4437.3
אבץ (מ"ג)0.70.37
אשלגן (מ"ג)353.92184.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.130.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.8% 30.6% 8.4% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.67 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.