גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פירה בטטה עם שבבי בצל מקורמלים |
5 מנות/יחידות, 452 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
המתכון באדיבות מעין צדוק
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 401 | 89 |
חלבונים (גרם) | 6.94 | 1.53 |
פחמימות (גרם) | 80 | 18 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 12.67 | 2.8 |
שומנים (גרם) | 7.04 | 1.56 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.14 | 0.25 |
נתרן (מ"ג) | 746.12 | 164.92 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 8.65 | 1.91 |
מים (גרם) | 353.28 | 78.09 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 985.35 | 217.8 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.68 | 1.7 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.35 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.12 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.11 | 0.91 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.09 | 0.46 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.97 | 0.21 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 40.09 | 8.86 |
ויטמין C (מ"ג) | 38.16 | 8.43 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.22 | 0.27 |
ויטמין K (מק"ג) | 8.44 | 1.87 |
סידן (מ"ג) | 69.35 | 15.33 |
ברזל (מ"ג) | 1.88 | 0.42 |
מגנזיום (מ"ג) | 80.76 | 17.85 |
זרחן (מ"ג) | 164.44 | 36.35 |
אבץ (מ"ג) | 1.08 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 1,228 | 271.48 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.23 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.2 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.01 |