גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פירה בטטה עם שבבי בצל מקורמלים |
5 מנות/יחידות, 452 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות מעין צדוק
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 401 | 89 |
חלבונים (גרם) | 6.67 | 1.48 |
פחמימות (גרם) | 80 | 18 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 13.34 | 2.95 |
שומנים (גרם) | 6.98 | 1.54 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.12 | 0.25 |
נתרן (מ"ג) | 744.83 | 164.64 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 9.16 | 2.03 |
מים (גרם) | 353.76 | 78.2 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 985.35 | 217.8 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.37 | 1.63 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.32 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.11 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4 | 0.88 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.02 | 0.45 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.89 | 0.2 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 30.43 | 6.73 |
ויטמין C (מ"ג) | 40.03 | 8.85 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.2 | 0.27 |
ויטמין K (מק"ג) | 8.12 | 1.79 |
סידן (מ"ג) | 66.13 | 14.62 |
ברזל (מ"ג) | 1.88 | 0.42 |
מגנזיום (מ"ג) | 81.02 | 17.91 |
זרחן (מ"ג) | 168.31 | 37.2 |
אבץ (מ"ג) | 1.05 | 0.23 |
אשלגן (מ"ג) | 1,248 | 275.9 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.19 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.16 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם