דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שושנת תפוחי אדמה
תוספת טעימה ומעוררת תיאבון
  • 1 לערבב את שמן הזית עם הצ`ילי המתוק והתבלינים, ולהניח בצד.
  • 2 לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס פרוסות דקות (אפשר להיעזר במנדולינה).
  • 3 לסדר את הפרוסות בתבנית אפייה עגולה. לסדר בשורה עגולה, לסגור את העיגול בשורה שנייה (להתחיל מאמצע הפרוסה) ושוב לסגור עיגול, וכך הלאה עד שמתקבל פרח.
  • 4 למרוח במברשת את פרוסות תפוחי האדמה בשמן הזית המתובל ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שמשחים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 8.1% 7.3% 79%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב