דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אפונה עם תחתיות ארטישוק
תוספת מצוינת לאורז של הילדים
  • 1 בסיר רחב לחמם את השמן.
  • 2 לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד להשחמה.
  • 3 לחתוך את תחתיות הארטישוק ל- 4.
  • 4 להכניס את האפונה ותחתיות הארטישוק לסיר, לתבל ולערבב.
  • 5 לצקת את המים ולהביא לרתיחה.
  • 6 לבשל על אש נמוכה עד שרוב הנוזלים מצטמצמים ותחתיות הארטישוק רכות (בין חצי שעה לשעה).
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.6% 11.4% 20.4% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב