דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

  • לוביה טריה - כוס (170 גרם)
    לוביה יבשה מושרת ללילה
  • עלי בייבי - 200 גרם
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • פלפל צהוב - יחידה בינונית (122 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • פלפל ירוק - יחידה בינונית (166 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שום - 4 שיניים
    כתושות
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    מיץ לימון טרי מחצי לימון
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט לוביה קר
סלט לוביה עם פלפלים ובצל
  • 1 לבשל את הלוביה המושרית במשך 40 דקות על להבה נמוכה עד לריכוך הרצוי, לסנן ולקרר.
  • 2 לערבב את שאר המצרכים ולהוסיף תיבול במידת הצורך.
  • 3 להוסיף לתערובת את הלוביה המבושלת.
  • 4 לערבב הכל, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.4% 11.6% 19.2% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב