דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מוס שוקולד ללא קמח
עוגה ללא קמח עם מוס שוקולד ושמנת מוקצפת
  • 1 ממיסים את השוקולד המריר השוויצרי עם החמאה עד לקבלת תערובת אחידה (אפשר במיקרוגל ואפשר בבן מארי). מוסיפים את החלמונים והברנדי, ומערבבים קלות.
  • 2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים את הקצף אל תערובת השוקולד.
  • 3 2/3 מהתערובת מעבירים לתבנית האפייה (תבנית קפיצית עגולה מס` 24) ואופים במשך כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות. לאחר האפייה משאירים את העוגה בתנור עוד כחצי שעה לפחות.
  • 4 את ה- 1/3 הנותר מתערובת השוקולד מכניסים למקרר - הקרם מתייצב למוס. בינתיים, מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 5 הרכבת העוגה: לאחר שהתקררה, משטחים מעל הבצק האפוי את המוס ומעליו את השמנת המוקצפת. מכניסים לקירור לכמה שעות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה מס` 24.

זמן ההכנה כולל את זמן קירור העוגה לאחר ההכנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 49.3% 9.9% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.97 (0.97 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב