דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 376 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל תפוחי אדמה, גרגירי חומוס ועגבניות
תוספת נפלאה על האורז הלבן
  • 1 בסיר מטגנים את הבצל עד לריכוך ולהזהבה קלה. מוסיפים גם את השום לטיגון קצר. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות.
  • 2 מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות, מערבבים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב. מוסיפים כ- 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  • 3 מוסיפים את גרגירי החומוס ומערבבים קלות. אם משתמשים בגרגירי חומוס יבשים - משרים אותם ללילה, מבשלים אותם עד ריכוך ואז מוסיפים לתבשיל לקראת הסוף.
  • 4 ממשיכים בבישול למשך כ- 30-40 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.5% 7.4% 11.5% 68.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב