דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

מנה אחת, 985 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כריך ברזילאי
כריך פסטרמה תוצרת ברזיל, צילום: יח"צ
  • 1 מכינים את הסלטון - מערבבים את מרכיבי הסלטון ושמים בקערה בצד.
  • 2 חוצים את הפוקצ`ה.
  • 3 על המחצית התחתונה של הפוקצ`ה מפזרים את הסלט, מניחים לסירוגין פרוסות פסטרמה וסלמי, מפזרים מעל קוביות אננס ומעט צ`ילי ומכסים במחצית הפוקצ`ה השנייה..
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הפוקצ`ה ואת פלפל הצ`ילי היבש והחריף. המתכון באדיבות השפית רות אוליבר לזוגלובק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 27.6% 19.4% 45.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב