דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כריך פסטרמה תוצרת ברזיל, צילום: יח"צ

מצרכים למתכון

מנה אחת, 985 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מכינים את הסלטון - מערבבים את מרכיבי הסלטון ושמים בקערה בצד.
  • 2 חוצים את הפוקצ`ה.
  • 3 על המחצית התחתונה של הפוקצ`ה מפזרים את הסלט, מניחים לסירוגין פרוסות פסטרמה וסלמי, מפזרים מעל קוביות אננס ומעט צ`ילי ומכסים במחצית הפוקצ`ה השנייה..
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הפוקצ`ה ואת פלפל הצ`ילי היבש והחריף. המתכון באדיבות השפית רות אוליבר לזוגלובק.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)87889
חלבונים (גרם)34.26 3.48
פחמימות (גרם)808
מתוכן סוכרים (גרם)22.25 2.26
שומנים (גרם)48.83 4.96
מתוכם שומן רווי (גרם)1.58 0.16
כולסטרול (מ"ג)84 8.53
נתרן (מ"ג)4,467453.52
סיבים תזונתיים (גרם)13.43 1.36
מים (גרם)477.8948.52
ויטמין A (מק"ג)254.525.84
ויטמין B (מ"ג)10.691.09
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.340.03
ויטמין B3 (מ"ג)6.430.65
ויטמין B5 (מ"ג)1.550.16
ויטמין B6 (מ"ג)2.030.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)140.0614.22
ויטמין C (מ"ג)657.566.75
ויטמין E (מ"ג)16.471.67
ויטמין K (מק"ג)85.18.64
סידן (מ"ג)61.916.29
ברזל (מ"ג)1.430.15
מגנזיום (מ"ג)76.327.75
זרחן (מ"ג)134.2413.63
אבץ (מ"ג)0.750.08
אשלגן (מ"ג)1,270128.95
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.520.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.230.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.290.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.130.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.120.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 27.6% 19.4% 45.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.