דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הממרח שמשדרג את כריך הפסטרמה

מצרכים למתכון

207 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים היטב בקערה או בצנצנת את כל מרכיבי ממרח הרמולד עד לאיחוד ושומרים בקירור.
  • 2 הרכבת הכריך: מכניסים לטוסטר 2 פרוסות לחם שבעה דגנים לקלייה קלה, מורחים שכבה דקה של ממרח רמולד, מסדרים פרוסות פסטרמה ועגבנייה וסוגרים עם הפרוסה השנייה.
  • 3 בתיאבון חיוך

אפשר להכפיל את המתכון למטבל הרמולד, להכין מראש ולהשתמש כל השבוע. באדיבות השף צ`רלי פדידה לרשת יינות ביתן.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)226109
חלבונים (גרם)15.58 7.52
פחמימות (גרם)157
מתוכן סוכרים (גרם)2.39 1.15
שומנים (גרם)11.83 5.71
מתוכם שומן רווי (גרם)1.72 0.83
כולסטרול (מ"ג)21.88 10.57
נתרן (מ"ג)793.44383.3
סיבים תזונתיים (גרם)7 3.38
מים (גרם)87.1742.11
ליקופן (מ"ג)2.211.07
ויטמין A (מק"ג)41.9120.25
ויטמין B (מ"ג)0.770.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.540.26
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.157.8
ויטמין C (מ"ג)14.136.83
ויטמין E (מ"ג)0.470.23
ויטמין K (מק"ג)6.793.28
סידן (מ"ג)12.025.81
ברזל (מ"ג)0.340.16
מגנזיום (מ"ג)10.595.11
זרחן (מ"ג)22.0310.64
אבץ (מ"ג)0.160.08
אשלגן (מ"ג)220.04106.3
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.1% 23.9% 31.5% 30.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.5 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?