דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טוסט נקניק ביתי
טוסט נקניק ביתי
טוסט נקניק ביתי
ארוחת ערב טעימה במיוחד

מצרכים למתכון

מנה אחת, 435 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הבאגט כמעט עד הסוף.
  • 2 למרוח את הרטבים על הבאגט לפי הטעם (ניתן להוסיף/להחסיר רטבים לפי הטעם כמובן).
  • 3 להניח את פרוסות הפסטרמה בתוך הבאגט בצורה מסודרת.
  • 4 לחתוך את העגבניה לפרוסות ולהניח על פרוסות הפסטרמה.
  • 5 להניח את הבאגט בטוסטר/בתנור אובן קטן בחום של כ- 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות (תלוי בעוצמת בתנור - יש לשים לב לא לשרוף את הבאגט ולא לייבש את הפסטרמה יתר על המידה).
  • 6 הרי לכם טוסט פסטרמה מפנק במיוחד.
  • 7 להגיש עם חמוצים (בצד שמאל לאופן ההכנה תוכלו למצוא מתכון מיוחד לטורשי מהמטבח העיראקי) ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין עם כל סוג של פסטרמה או נקניק שרוצים ואוהבים. כמו כן, ניתן לשלב בין הפסטרמות והנקניקים לפי הטעם. מומלץ להוסיף גם חסה ולהגיש עם חמוצים.

בתמונות ניתן לראות את הטוסט מוכן בתנור ולא בטוסטר - טעים גם כך!

- פרסומת -

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)624143
חלבונים (גרם)29.56 6.8
פחמימות (גרם)9321
מתוכן סוכרים (גרם)3.02 0.7
שומנים (גרם)14.69 3.38
מתוכם שומן רווי (גרם)2.87 0.66
כולסטרול (מ"ג)72.45 16.66
נתרן (מ"ג)2,270521.84
סיבים תזונתיים (גרם)1.87 0.43
מים (גרם)108.6824.98
ליקופן (מ"ג)7.521.73
ויטמין A (מק"ג)48.311.1
ויטמין B (מ"ג)0.960.22
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.680.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.253.97
ויטמין C (מ"ג)14.613.36
ויטמין E (מ"ג)0.620.14
ויטמין K (מק"ג)9.092.09
סידן (מ"ג)20.64.74
ברזל (מ"ג)0.310.07
מגנזיום (מ"ג)12.652.91
זרחן (מ"ג)27.66.34
אבץ (מ"ג)0.20.04
אשלגן (מ"ג)272.5562.66
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 10.6% 21.3% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?