מצרכים למתכון
435 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת ערב טעימה במיוחד
- 1 לחתוך את הבאגט כמעט עד הסוף.
- 2 למרוח את הרטבים על הבאגט לפי הטעם (ניתן להוסיף/להחסיר רטבים לפי הטעם כמובן).
- 3 להניח את פרוסות הפסטרמה בתוך הבאגט בצורה מסודרת.
- 4 לחתוך את העגבניה לפרוסות ולהניח על פרוסות הפסטרמה.
- 5 להניח את הבאגט בטוסטר/בתנור אובן קטן בחום של כ- 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות (תלוי בעוצמת בתנור - יש לשים לב לא לשרוף את הבאגט ולא לייבש את הפסטרמה יתר על המידה).
- 6 הרי לכם טוסט פסטרמה מפנק במיוחד. מומלץ להגיש עם חמוצים (בצד שמאל לאופן ההכנה תוכלו למצוא מתכון מיוחד לטורשי מהמטבח העיראקי).
- 7 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להכין עם כל סוג של פסטרמה או נקניק שרוצים ואוהבים. כמו כן, ניתן לשלב בין הפסטרמות והנקניקים לפי הטעם. מומלץ להוסיף גם חסה ולהגיש עם חמוצים.
בתמונות ניתן לראות את הטוסט מוכן בתנור ולא בטוסטר - טעים גם כך! כל המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
10.6% |
21.3% |
66.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב