דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 454 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט מרענן
סלט ירקות ותפוח עץ אביבי, צילום: דניאל טרכטמן
  • 1 חותכים את החלק עם העלים וקוצצים את השומר.
  • 2 מעבירים לקערה.
  • 3 קולפים ומגררים את הגזר במגררת עבה ומוסיפים לקערה.
  • 4 קוצצים את הכרוב הסגול ומוסיפים לקערה.
  • 5 קולפים וחותכים לקוביות קטנות את התפוחים ללא הליבה, ומוסיפים לקערה.
  • 6 מערבבים את כל חומרי הרוטב (אפשר לשקשק בצנצנת סגורה).
  • 7 מוזגים לקערה, מערבבים היטב ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף קולורבי קלוף ומגורר גס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.3% 27.2% 6.5% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב