דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט ירקות ותפוח עץ אביבי, צילום: דניאל טרכטמן

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 454 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את החלק עם העלים וקוצצים את השומר.
  • 2 מעבירים לקערה.
  • 3 קולפים ומגררים את הגזר במגררת עבה ומוסיפים לקערה.
  • 4 קוצצים את הכרוב הסגול ומוסיפים לקערה.
  • 5 קולפים וחותכים לקוביות קטנות את התפוחים ללא הליבה, ומוסיפים לקערה.
  • 6 מערבבים את כל חומרי הרוטב (אפשר לשקשק בצנצנת סגורה).
  • 7 מוזגים לקערה, מערבבים היטב ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף קולורבי קלוף ומגורר גס.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)31970
חלבונים (גרם)4.58 1.01
פחמימות (גרם)378
מתוכן סוכרים (גרם)18.88 4.16
שומנים (גרם)19.13 4.21
מתוכם שומן רווי (גרם)1.28 0.28
נתרן (מ"ג)1,007221.79
סיבים תזונתיים (גרם)9.38 2.07
מים (גרם)385.7684.97
ליקופן (מ"ג)0.040.01
ויטמין A (מק"ג)599.51132.05
ויטמין B (מ"ג)3.710.82
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.980.44
ויטמין B5 (מ"ג)0.70.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.560.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)68.5215.09
ויטמין C (מ"ג)129.7428.58
ויטמין E (מ"ג)0.650.14
ויטמין K (מק"ג)82.0618.08
סידן (מ"ג)152.2633.54
ברזל (מ"ג)2.480.55
מגנזיום (מ"ג)56.1712.37
זרחן (מ"ג)129.3528.49
אבץ (מ"ג)0.780.17
אשלגן (מ"ג)1,080237.99
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.3% 27.2% 6.5% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.