מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (כ- 10 פרוסות חלה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מתאים מאוד לארוחת שישי בבוקר
- 1 לפרוס את החלה לפרוסות בעובי הרצוי (כ- 2 ס"מ).
- 2 לטרוף את הביצים בקערה, להוסיף את החלב ואבקת המרק (פרווה) ולערבב.
- 3 לחמם את השמן במחבת.
- 4 לטבול כל פרוסת חלה בתערובת הביצים והחלב משני הצדדים.
- 5 להניח בשמן החם במחבת ולטגן משני הצדדים עד להזהבה.
- 6 להוציא מהמחבת ולהניח על נייר סופג.
- 7 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להכין גם מעיגולי באגט קטנים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
18.2% |
18.1% |
63.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב