דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פחזניות במילוי קציפת מסקרפונה וריבת פטל
פחזניות מסקרפונה נפלאות לאירוח
  • 1 ראשית יש לנפות את הקמח עם המלח, לבחוש ולהוסיף תוך כדי את הסוכר.
  • 2 לחמם בסיר על הגז על אש נמוכה את החמאה עם המים והחלב, עד שהחמאה נמסה. לאחר מכן יש להביא לרתיחה על ידי הגברת האש.
  • 3 לשפוך את הקמח המנופה אל תערובת החמאה, להוריד מהגז ולבחוש עד לקבלת עיסה (העיסה צריכה להיות חלקה ושלא תידבק לדפנות הסיר).
  • 4 לצנן את העיסה למשך כ- 15 דקות ולהוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה, כשלאחר כל הוספת ביצה יש לטרוף את התערובת כדי שהביצה תיטמע בה.
  • 5 להעביר את התערובת לשק זילוף עם צנטר (לא משנה איזה צנטר - מה שיש או מה שאוהבים). לזלף פחזניות על תבנית עם נייר אפייה.
  • 6 לאפות את הפחזניות בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות למשך כ- 10 דקות, להנמיך לחום של 180 מעלות ולהמשיך לאפות כ- 5-10 דקות נוספות עד לקבלת צבע זהוב כהה. חשוב - לא לפתוח את התנור לפני תום האפייה. לאחר האפייה יש לצנן את הפחזניות על רשת באופן מלא לפני הוספת המילוי.
  • 7 באמצעות מיקסר להקציף את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל. יש להקציף עד שמקבלים קרם מסקרפונה יציב.
  • 8 את הפחזניות יש לפרוס לרוחב בעזרת סכין חדה לשני חצאים, על החצי התחתון למרוח את קונפיטורת הפטל ולזלף את קציפת המסקרפונה. לסגור את הפחזניות עם החצי העליון.
  • 9 הפחזניות הכי טעימות ישר אחרי שממלאים אותן. יש אפשרות לשמור במקרר עד יומיים.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר מעל הפחזניות מעט אבקת סוכר ולקשט לפי הטעם.

שיטת ההכנה כוללת גם חימום בגז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38.1% 8.5% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב