דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות הגשה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קינואה ועלי בייבי
שילוב נפלא של קינואה עם עלי בייבי, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 בתוך מסננת צפופה שוטפים את הקינואה מספר פעמים תחת מים זורמים.
  • 2 בישול הקינואה הוא כבישול פסטה: מביאים מים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח לבישול ומוסיפים את הקינואה. מבשלים את הקינואה כ- 10 דקות עד לדרגת אל דנטה, מסננים את המים, שוטפים ונותנים למים להתנקז.
  • 3 מכניסים את עלי הבייבי אשר אותם קורעים בעדינות לחתיכות ביס לתוך קערה, ומוסיפים את עלי הנענע והקינואה המבושלת.
  • 4 בקערה נפרדת מערבבים את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל השחור, כאשר הרוטב צריך לשמור על גוון חמצמץ.
  • 5 מוסיפים את הרוטב לקערת הסלט, מערבבים ומוסיפים גם את החמוציות והפקאן הסיני.
  • 6 טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 18.3% 11.1% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב