דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת גבינה טבעונית
עוגת גבינה לטבעוניים
  • הכנת התחתית:
  • 1 טוחנים דק את הביסקוויטים במעבד מזון.
  • 2 מעבירים לקערה קטנה, מוסיפים את שמן הקוקוס וחלב הסויה ומערבבים.
  • 3 מהדקים לתחתית התבנית.
  • 4 מכניסים למקפיא לשעה להתייצבות.
  • הכנת המלית:
  • 1 טוחנים היטב את הקשיו המושרה בבלנדר או בלנדר מוט יחד עם שמן הקוקוס, מיץ הלימון והמלח, עד לקבלת תערובת חלקה ככל שניתן.
  • 2 מקציפים במיקסר שמנת מתוקה צמחית יחד עם אינסטנט פודינג וניל וחלב סויה (או כל חלב צמחי אחר), עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 3 מוסיפים לקצפת את הקשיו בתנועות קיפוליות עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מורחים על תחתית העוגה שהייתה במקפיא.
  • הכנת הפירורים:
  • 1 טוחנים את הביסקוויטים דק במעבד מזון.
  • 2 מפזרים אותם מעל שכבת המלית. מומלץ לשמור את העוגה במקפיא עד להתייצבות ואז אפשר לשמור במקרר (המלית צריכה להתייצב).
  • 3 הרי לכם עוגת גבינה טבעונית מושלמת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 20 ס"מ.

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית התחתית במקרר. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 36.7% 7% 55.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב