דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ולא מדויק)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופגנייה במילוי ריבת חלב
  • 1 מערבבים את השמרים + 1 כף סוכר + חצי כוס חלב פושר לשים בצד עד שיתחיל לתסוס.
  • 2 בקערת המיקסר שמים את כל שאר החומרים, מוסיפים את השמרים ומערבבים.
  • 3 לשים במקום חם לשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • 4 ללוש את הבצק התפוח ביד פעם שניה ולתת לו לתפוח עוד שעה.
  • 5 ליצור כדורים ביד, לשים על מגש עם קמח לעוד חצי שעה לתפיחה נוספת.
  • 6 לטגן בשמן עמוק עד שזהוב משני הצדדים.
  • הכנת המילוי:
  • בסיר נפרד לחמם על אש קטנה את השמנת ולערבב עם ריבת החלב
  • להוריד מהאש ולהזריק לסופגניה.
טיפ למתכון
אפשרות לעיטור הסופגניה: לטבול את הסופגניה בקערה עם ריבת חלב או עם קרם פטיסייר או לחילופין להזליף מלמעלה על גבי הסופגניה בעזרת נייר זילוף את ריבת החלב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18% 11.1% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב