דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 294 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות הגשה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה בתנור עם עשבי תיבול
תוספת קלה להכנה וטעימה ביותר, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 1 ס"מ (אפשר לקלף את תפוחי האדמה אך ממש לא חובה), את הבצל לרבעים ואת השום משאירים שלם.
  • 2 מכניסים לתבנית, מוסיפים את עשבי התיבול, שמן הזית והתבלינים, ומערבבים עד לציפוי אחיד.
  • 3 מכניסים לתנור בחום של 190 מעלות למשך כשעה או עד לריכוך וקבלת גוון זהוב.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שינויים ותוספות: ניתן לאפות ביחד עם ראש שום שלם. בנוסף, ניתן במקום עשבי התיבול להוסיף כף פפריקה רגילה/מתוקה/חריפה/מעושנת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 6.8% 9.1% 75.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב