מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות הגשה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת אפונה מרעננת, צילום: לירון איצקוביץ
- 1 מבשלים את האפונה עם מעט מים במשך כ- 5 דקות עד לריכוך קל.
- 2 מוציאים את המים, מוסיפים את השום והתבלינים ומקפיצים כדקה.
- 3 מכבים את האש, מוסיפים את הנענע ומערבבים.
- 4 טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
19.7% |
1.3% |
22.8% |
56.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב