דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות הגשה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט דג מטיאס כבוש
מטיאס כבוש עם מיונז ובצל סגול
  • 1 לחתוך את הבצל הסגול לקוביות ולשים בקערה.
  • 2 להוסיף את קוביות דג המטיאס הכבוש (אפשר לרכוש במעדנייה בסופר או דג מטיאס טרי כבוש).
  • 3 לערבב את המיונז עם המים, ולערבב עם הדגים והבצל בקערה.
  • 4 להכניס לקירור לכמה שעות לפני ההגשה, כ- 3 שעות לפחות.
  • 5 להעביר לצלחות הגשה, לקשט בבצל ירוק ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
נהדר להגיש לצד קרקרים.

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הסלט במקרר לפני ההגשה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 39.8% 25.1% 29.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.73 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב