דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה קלאסית
עוגת גבינה נהדרת עם הקפה
  • הכנת הבצק:
  • 1 למעבד מזון להכניס את הקמח, הסוכר והחמאה, עד לקבלת תערובת
  • פירורית. להוסיף את הביצה ולעבד עד קבלת כדור בצק. להיזהר מלישת יתר.
  • 2 להכניס למקרר לחצי שעה. לאחר מכן, לרדד לעיגול בקוטר 26 (לעשות שימוש ברינג גבוה), לשמן את התבנית ולאפות בחום של 180 מעלות במשך כרבע שעה. ראו מידע נוסף לגבי השימוש ברינג.
  • 3 להוציא ולקרר.
  • הכנת המלית:
  • 1 להפריד את הביצים לשתי קערות.
  • 2 בקערה אחת לשים את החלמונים, הגבינה, השמנת, הקמח והקורנפלור. לערבב שלא יהיו גושים (אפשר בוו גיטרה).
  • 3 בקערה שנייה להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק, להוסיף את אינסטנט הפודינג ולהקציף עד שנבלע.
  • 4 לאחד את החלבונים עם קערת החלמונים.
  • 5 לשפוך לתבנית עם הבצק האפוי ולאפות בחום של 150 מעלות כשעה וחצי (לא בטורבו). להשאיר בתנור עד שהעוגה מתקררת.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: רינג בקוטר 26 ס"מ.

בקשר לאפייה ברינג - אני לוקחת נייר אלומיניום, מעליו שמה נייר אפייה, מקפלת בצדדים, שמה את הרינג המשומן, מצמידה אליו את הנייר מסביב ומתחת אני שמה את התחתית של הרינג (את הרינג משמנת חיצונית ופנימית). האפשרות הנוספת היא שימוש בתבנית עם דפנות גבוהות או שאפשר לסדר דפנות עם נייר אפייה כי העוגה גבוהה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.2% 15.6% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב