דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת טירמיסו עם מסקרפונה
עוגת טירמיסו שונה ומיוחדת
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את שני סוגי הסוכר עם החמאה, מוסיפים 2 ביצים וחצי מכמות הקמח, וממשיכים לערבב לתערובת אחידה.
  • 3 מוסיפים את 2 הביצים הנותרות והקמח הנותר, ומערבבים עד לתערובת אחידה.
  • 4 מוסיפים את אבקת נס הקפה המוכנה עם המים החמים לתערובת ואת גבינת הריקוטה, ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את עוגיות הלוטוס בתנועות קיפול ומעבירים לתבנית משומנת.
  • 5 מכניסים לתנור שחומם מראש למשך כ- 35 דקות ומצננים.
  • 6 הכנת סירופ הקפה: מעבירים את הסוכר, המים ונס הקפה לסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ- 15 דקות (מערבבים כל הזמן עד לקבלת סירופ סמיך).
  • 7 הכנת קרם המסקרפונה: מקציפים את השמנת המתוקה, גבינת המסקרפונה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל לקצף יציב.
  • 8 הרכבת העוגה: חוצים את העוגה, מרטיבים מעט עם הסירופ, מורחים את הקרם, מניחים את החלק השני של העוגה ועושים חורים עם קיסם. מרטיבים את החלק העליון עם הסירופ שנותר, ומעבירים למקרר לכ- 4 שעות לפחות. מתקבלת עוגת טירמיסו מסקרפונה מושלמת!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, תבנית בקוטר 22 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הבצק במקרר. במקור המתכון עם עוגיות בטעם אמרטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 28.1% 8% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב