מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 1.08 ק"ג למנה\יחידה (כ- 3 מנות)
- טופו - אריזת ואקום (300 גרם)
- שמן זית - 8 כפות - סה"כ (80 מ"ל)
- תערובת תיבול זעתר - 4 כפיות גדושות - סה"כ (28 גרם)
- מלפפון עם קליפה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (192 גרם)
- עגבנייה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (344 גרם)
- גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
- קולורבי - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (536 גרם)
- כרוב אדום - יחידה בינונית (1539 גרם)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט ירקות וטופו טבעוני
- 1 חותכים את הטופו לקוביות.
- 2 מערבבים בקערה את שמן הזית עם הזעתר.
- 3 מעבירים לקערה את קוביות הטופו, מערבבים אותו עם תערובת השמן והזעתר, ומשאירים לפחות לשעתיים לספיגת הטעמים.
- 4 קוצצים את הירקות ומעבירים לקערת הגשה.
- 5 מעבירים את קוביות הטופו יחד עם כל תערובת השמן למחבת ומטגנים מכל הכיוונים עד שנהיה קריספי.
- 6 שופכים את קוביות הטופו מעל סלט הירקות ומגישים.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית קוביות הטופו בשמן הזית והזעתר. המתכון הוא בסגנון "סלט חלומי", רק טבעוני!
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.6% |
23.9% |
18.6% |
43.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב