דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (12-16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי דובדבנים אמריקאי קלאסי
פאי דובדבנים שכיף לאכול
  • הכנת הבצק:
  • 1 במעבד מזון להניח את הקמח, הסוכר והמלח.
  • 2 להוסיף תוך כדי ערבול את החמאה והמים, ולעבד בפולסים עד לקבלת בצק פירורי.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 1/3 ו- 2/3. את החלק הגדול לשטח על גבי תבנית הפאי (גם את הדפנות). להכניס לקירור. את השליש הנותר לעטוף בניילון ולהכניס למקרר גם כן. הקירור של הבצקים לפחות שעה.
  • הכנת המלית:
  • 1 להניח בסיר את הדובדבנים, הסוכר והקורנפלור. לחמם עד לרתיחה למשך כ- 2-3 דקות (לא יותר!) ולהוריד מהאש.
  • 2 להוסיף את גרד הלימון, מיץ הלימון, תמצית הוניל והחמאה.
  • 3 להניח לקירור.
  • הרכבת העוגה:
  • 1 לצקת על הבצק את מלית הדובדבנים. את הבצק הנותר לשטח בין שני דפי נייר אפייה לעיגול בקוטר התבנית ולהניח מעל המלית.
  • 2 לחתוך כמה חתכים בבצק, למרוח בתערובת שמנת ואבקת סוכר, ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להגיש חמים או קר עם כדור גלידה!

ציוד נדרש: תבנית פאי 22 עגולה.

הערך התזונתי לא כולל את ליקר הדובדבנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 23.4% 5.3% 69.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב