דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם פטריות ואספרגוס
ארוחת ערב איטלקית טעימה
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (אפשר להשתמש בכל סוג של פסטה). מוסיפים למי הבישול גם את האספרגוס. את פרוסות הפטריות מטגנים בשמן במחבת עד להזהבה קלה.
  • 2 "דגים" את חתיכות האספרגוס ממי הבישול (קל לעשות זאת בעזרת מועך תפוחי אדמה - הפסטה נושרת חזרה לסיר ורק האספרגוס נשאר על המועך), מוסיפים אותם לפטריות ומטגנים עוד 3 דקות.
  • 3 מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה ומוסיפים מיד לתוך המחבת.
  • 4 מוסיפים את הלימון והשום, מערבבים היטב, מתקנים תיבול וממשיכים לבשל עוד כדקה-שתיים. מסירים מהאש ומגישים מיד.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בספגטי, פפרדלה או טליאטלה. ניתן להשתמש בפטריות שמפיניון במקום פורטבלו. להגשה: מומלץ לפזר גבינת פרמזן מלמעלה. הוספת השום בסוף נועדה כדי לשמור מעט מהחריפות העוקצנית שלו במנה. מי שמעדיף לוותר על החריפות הזו יכול להוסיף את השום יחד עם הפטריות.

התמונה השנייה במתכון היא עם ספגטי ופטריות שמפיניון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 8.6% 16.5% 70%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב