מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב מצוין של עלי סלק וגבינות, צילום: דניאל טרכטמן
- 1 מסירים כ- 2 ס"מ מהבסיס הלבן של העלים, שוטפים, קוצצים ושמים בקערה.
- 2 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
- 3 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 30 דקות עד השחמה.
- 4 בתיאבון
טיפ למתכון
את עלי הסלק ניתן להחליף בעלי תרד או בתפוחי אדמה מגוררים טריים או מבושלים, או כרובית מפורקת לפרחים קטנים ומרוככת במים או בתנור.
ציוד נדרש: תבנית בינונית 28 ס"מ על 16 ס"מ.
הערך התזונתי לא כולל את עלי הסלק. תודה לחברתי תמי לויאה על הרעיון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
34.9% |
54.7% |
10.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב