דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 499 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק דלעת
מרק דלעת טחון עם ירקות כתומים נוספים
  • 1 מקלפים את הירקות ומבשלים כשעה עד שעה וחצי.
  • 2 מוסיפים את המלח והפלפל השחור הגרוס.
  • 3 לאחר שהמרק התקרר קצת מוציאים ממנו את השורש (הגזר הלבן), הפטרוזיליה והסלרי.
  • 4 טוחנים את המרק עם מטחנה ידנית עד למרקם הרצוי, טועמים ומוסיפים תיבול לפי הצורך.
  • 5 בתיאבון חיוך

התיבול במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.6% 1.2% 9.1% 74.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב