דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקפא מנגו
מקפא מנגו ביתי וקל להכנה
  • 1 לחתוך את המנגו לקוביות ולטחון עם שאר המצרכים (חוץ מהשמנת) בבלנדר (להוסיף סוכר לפי הטעם).
  • 2 להקציף את השמנת מתוקה ולהעביר אל תערובת המנגו בתנועות עטיפה.
  • 3 להעביר לתבנית מעוטרת או כל תבנית אחרת שרוצים.
  • 4 להקפיא למשך לילה, לשחרר בעדינות מהתבנית ולהעביר לכלי הגשה.
  • 5 לקשט את מקפא המנגו כיד הדמיון.
  • 6 הרי לכם מקפא מנגו ביתי וטעים - בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 32.9% 3% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב