מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 219 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה קריספיים אפויים בתנור
- 1 לערבב את כל המצרכים יחדיו (את תפוחי האדמה לפרוס לפרוסות עבות).
- 2 לשמן נייר אפייה על תבנית (לא חד פעמית) עם כחצי כפית שמן.
- 3 לשפוך את תערובת תפוחי האדמה לתבנית.
- 4 לאפות בתנור כשעה וחצי (תלוי בתנור) בחום של 200 מעלות ולערבב כל 20 דקות (חשוב לדייק בזמנים).
- 5 לאחר האפייה להשאיר בתנור כמה דקות. טעים ביותר - מהר מאוד תוותרו על הצ`יפס.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.2% |
8.5% |
7.4% |
77.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב