דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 219 גרם למנה\יחידה

  • תפוח אדמה - 7 יחידות בינוניות - סה"כ (1.18 ק"ג)
    6-8 יחידות קלופות ופרוסות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לקוביות (לא לוותר)
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פפריקה - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה בתנור קריספי
תפוחי אדמה קריספיים אפויים בתנור
  • 1 לערבב את כל המצרכים יחדיו (את תפוחי האדמה לפרוס לפרוסות עבות).
  • 2 לשמן נייר אפייה על תבנית (לא חד פעמית) עם כחצי כפית שמן.
  • 3 לשפוך את תערובת תפוחי האדמה לתבנית.
  • 4 לאפות בתנור כשעה וחצי (תלוי בתנור) בחום של 200 מעלות ולערבב כל 20 דקות (חשוב לדייק בזמנים).
  • 5 לאחר האפייה להשאיר בתנור כמה דקות. טעים ביותר - מהר מאוד תוותרו על הצ`יפס.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 8.5% 7.4% 77.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב