דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (כל פוקצ`ה כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פוקצ`ה עם עשבי תיבול
פוקצ`ות טעימות כפתיח לארוחה
  • 1 שמים בקערה את הקמח, השמרים, הדבש והמים, ולשים 2 דקות. מוסיפים את המלח ושמן הזית, וממשיכים ללוש עוד 8 דקות, עד שמתקבל בצק רך שלא נדבק לקערה. במידת הצורך מוסיפים עוד כף מים תוך כדי לישה. מכסים את הקערה ומתפיחים במשך שעה וחצי.
  • 2 בינתיים מכינים את התערובת להברשה: בקערה קטנה שמים את כל המרכיבים, מערבבים ומניחים בצד.
  • 3 שמים נייר אפייה על מגש תנור ומשמנים אותו מעט. בעזרת ידיים משומנות מוציאים את הבצק ומניחים על גבי המגש. מחלקים אותו לשניים ובעזרת הידיים מותחים לקבלת צורה של פוקצ`ה. עם כפית מפזרים את תערובת התבלינים ומורחים באופן שווה. מפזרים מעט מלח גס.
  • 4 אופים בתנור כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד שהפוקצ`ות זהובות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם תערובת שמן זית וחומץ בלסמי ליד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 14.4% 11.1% 74.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב