כרוב ממולא גיאורגי עם אורז וירקות
1. מוציאים מראשי הכרוב את הליבה בעזרת סכין. חולטים ומפרידים את העלים. מעבירים למסננת ומצננים.
2. מערבבים בקערה ביחד את כל מצרכי המלית.
3. מסירים מעלי הכרוב חלקים עבים, ממלאים בתערובת האורז והירקות (בערך כף) ומגלגלים.
4. הכנת הרוטב: בסיר סוטג` בינוני ועמוק מחממים את השמן, מוסיפים את הפפריקה והאריסה (לפתיחת טעמים), יוצקים מעל את העגבניה המגורדת ואת רסק העגבניות, ומערבבים. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ואבקת מרק עוף, ומבשלים עד ריכוך קל וצמצום מעט מהנוזלים.
5. מורידים את הסיר מהאש ומסדרים את עלי הכרוב הממולאים בשכבות מעל הרוטב (רצוי מעט בצפיפות וכשהתפר כלפי מטה). מוסיפים מים רותחים עד גובה הממולאים, מפזרים מעל את האורגנו והפלפל האדום המיובש הטחון ומחזירים לאש.
6. מבשלים תחילה כ- 10 דקות על אש בינונית עם מכסה מעט פתוח. לאחר מכן,מכסים את הסיר ומבשלים עוד כשעה ורבע על אש קטנה (במהלך הבישול אפשר להוסיף עוד מעט מים רותחים במידת הצורך. הרוטב בתום הבישול צריך להיות עד כחצי גובה הממולאים).
7. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האדום המיובש והטחון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.