דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (10-12 קרפים בינוניים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרפ צרפתי עם שמנת
קרפ צרפתי ביתי וטעים
  • 1 לערבב את כל החומרים בקערה עם מטרפה ידנית עד לבלילה חלקה ללא גושים.
  • 2 לחמם מחבת של פנקייק/קרפים/מחבת טפלון, לרסס לחיצה אחת תרסיס שמן/חמאה ולצקת למחבת מעט מהבלילה.
  • 3 לפזר את הבלילה בתנועה מעגלית במחבת כדי לפזר את הבלילה בצורה אחידה, לחמם כדקה עד שנראה שהחלק העליון נקרש וכבר לא נוזלי, להפוך עם מרית ולחמם עוד 10-20 שניות.
  • 4 להמשיך באותו האופן עם שאר הבלילה.
  • 5 ניתן לאכול ללא מילוי וניתן למרוח ממרח שוקולד, שוקולד לבן, ריבה וכל מה שאוהבים.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות לקרפ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.2% 12.1% 64.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב