מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולית בחושה ביתית וטעימה
- 1 לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות.
- 2 להקציף במשך 5 דקות את הביצים השלמות והסוכר לקרם תפוח ובהיר.
- 3 להוסיף לתערובת הביצים והסוכר את אבקת השוקולית, השמנת המתוקה, אינסטנט הוניל, סוכר הוניל, השמן ולבסוף להוסיף את הקמח ואבקת האפייה לבלילה.
- 4 לערבב את כל העיסה עד לאיחוד החומרים ולהעביר לתבנית מס` 24 עגולה.
- 5 לאפות בתנור במשך כ- 45 דקות ולצנן.
- 6 הכנת ציפוי השוקולד - להמיס את השמנת והשוקולד המריר במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה.
- 7 לצקת את ציפוי השוקולד על העוגה.
- 8 להכניס למקרר.
- 9 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן לקשט באבקת סוכר.
ציוד נדרש: תבנית עגולה בגודל 24.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
32.8% |
8.8% |
58.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב