דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אגסים אפויים בסירופ שוקולד
קינוח אגסים ושוקולד שילדים אוהבים
  • 1 לנגב היטב את האגסים הקלופים.
  • 2 לרסס אותם במעט מאוד שמן.
  • 3 לפזר עליהם קינמון וסוכר וניל.
  • 4 לאפות את האגסים בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 5 לקרר, להניח על כלי הגשה ולקשט בסירופ שוקולד.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.2% 1.2% 1.8% 84.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב