מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מעדן פירות מרענן
- 1 לרסק בבלנדר כל פרי בנפרד (אפשר כל פרי אחר מפירות העונה - אפרסק (2 יחידות), שזיף (4 יחידות), ענבים (כוס) - הכמות תלויה בגודל הפירות).
- 2 להקציף את השמנת המתוקה עם סוכר הוניל (אפשר להחליף את השמנת המתוקה לקצפת צמחית).
- 3 להוסיף לכל פרי מרוסק כף אבקת סוכר ו- 2-3 כפות קצפת, לערבב בעדינות ולהוסיף עוד אבקת סוכר ומיץ לימון לפי הטעם.
- 4 למזוג לכוסות הגשה שכבות לסירוגין ולקשט בפרוסות פרי.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
אפשר להקפיא עד ההגשה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.8% |
28.3% |
3.9% |
58% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב