דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן פירות מרענן

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לרסק בבלנדר כל פרי בנפרד (אפשר כל פרי אחר מפירות העונה - אפרסק (2 יחידות), שזיף (4 יחידות), ענבים (כוס) - הכמות תלויה בגודל הפירות).
  • 2 להקציף את השמנת המתוקה עם סוכר הוניל (אפשר להחליף את השמנת המתוקה לקצפת צמחית).
  • 3 להוסיף לכל פרי מרוסק כף אבקת סוכר ו- 2-3 כפות קצפת, לערבב בעדינות ולהוסיף עוד אבקת סוכר ומיץ לימון לפי הטעם.
  • 4 למזוג לכוסות הגשה שכבות לסירוגין ולקשט בפרוסות פרי.
  • 5 בתיאבון חיוך

אפשר להקפיא עד ההגשה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)233145
חלבונים (גרם)1.88 1.17
פחמימות (גרם)2818
מתוכן סוכרים (גרם)12.2 7.58
שומנים (גרם)13.73 8.53
מתוכם שומן רווי (גרם)7.93 4.93
כולסטרול (מ"ג)46.67 28.99
נתרן (מ"ג)13.238.22
סיבים תזונתיים (גרם)4.74 2.95
מים (גרם)93.6758.18
ויטמין A (מק"ג)31.319.44
ויטמין B (מ"ג)0.740.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.510.32
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.26.96
ויטמין C (מ"ג)55.7334.62
ויטמין E (מ"ג)0.360.22
ויטמין K (מק"ג)1.671.04
סידן (מ"ג)20.1912.54
ברזל (מ"ג)0.420.26
מגנזיום (מ"ג)19.8712.34
זרחן (מ"ג)31.3519.47
אבץ (מ"ג)0.110.07
אשלגן (מ"ג)267.97166.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 28.3% 3.9% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?