דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הדונאטס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
דונאטס
  • 1 לערבב בקערה את הקמח והשמרים. בקערה נוספת לערבב את החלמונים עם הסוכר, המלח והמרגרינה. לחבר בין שתי הקערות ולהוסיף בהדרגה את החלב, עד שמתקבלת עיסה לא דביקה. להניח את הקערה לתפיחה כשהיא מכוסה בניילון נצמד כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • 2 ללוש שנית ולרדד את הבצק לעובי של 2 ס"מ, לקרוץ עיגול בקוטר 10 ס"מ, מתוך העיגול הזה לקרוץ עיגול נוסף בקוטר 4 ס"מ ולהניח להתפחה (את העיגול בקוטר 4 ס"מ להחזיר לקערה וללוש שנית). כך להכין את כל הדונאטס.
  • 3 לחמם את השמן (שמן עמוק - ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) ולהניח בתוכו שתי חתיכות של גזר (כדי למנוע השחרה של השמן). לטגן את הדונאטס בשמן העמוק, להוציא ולהניח על נייר סופג.
  • 4 להניח בקערה את השוקולד המריר ולהמיס במיקרוגל או בבן-מארי. לטבול כל דונאטס בשוקולד המומס ולפזר מעל סוכריות צבעוניות.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בדונאטס לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי ליטר שמן (שמן לטיגון עמוק).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 19.3% 10.2% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב