דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טורטיה טבעונית עם אבוקדו וטופו
טורטיה עם טופו לטבעוניים
  • הכנת המרינדה והטופו:
  • 1 לערבב יחד את כל החומרים.
  • 2 לפרוס טופו לפרוסות בעובי של כ- 1 ס"מ ולהכניס לתוך המרינדה למשך לפחות כ- 3 שעות.
  • 3 לחמם במחבת 2 כפות שמן זית ולטגן את פרוסות הטופו משני הצדדים עד להשחמה קלה.
  • הכנת הטורטיות:
  • 1 למעוך את האבוקדו ולהוסיף לו מיץ מלימון אחד טרי, מלח ופלפל שחור, ולערבב.
  • 2 לחמם את הטורטיות במחבת משני הצדדים (לא חובה).
  • 3 למרוח במרכז כל טורטיה ועד לאחד הקצוות את האבוקדו המעוך.
  • 4 להניח על האבוקדו 2 פרוסות טופו ומעל הטופו 2 פרוסות עגבניה.
  • 5 לגלגל את הטורטיה ולאכול בתיאבון חיוך

המתכון אינו כולל בתוכו את כל מצרכי המרינדה ולכן הערך התזונתי אינו מדויק. זמן ההכנה כולל את זמן השריית הטופו במרינדה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 36.9% 11.1% 46.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב