דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט טורקי ביתי
יותר טעים מכל סלט טורקי אחר שתקנו או שתכינו
  • 1 מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את העגבניות, הפלפל האדום והשום, ומבשלים במשך 5 דקות על אש גבוהה. מוסיפים את הבצל ומאדים יחד עוד כ- 5 דקות.
  • 2 מוסיפים את רסק העגבניות והמים, ומביאים לרתיחה.
  • 3 מתבלים בכל מרכיבי התיבול, מערבבים, מתקנים טעמים ומורידים מהאש.
  • 4 מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות, ומצננים. מתקבל סלט טורקי ביתי נהדר!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 22.2% 10.2% 60.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב